Terugblik op september, oktober

Deze week, beetje rustig in verband met de herfstvakantie, geeft de gelegenheid om even terug te kijken. In het donderdagmiddag-programma hebben we genoten van de film, de terugreis. Onze programmeurs hebben een goed gevoel voor de actualiteit, deze film is ook nog gekozen als de Nederlandse inzending voor de Oscar-verkiezing. Dat leverde een volle en tevreden zaal op. Natuurlijk hopen we dat het filmpubliek ons trouw blijft, 31 november zijn jullie welkom voor de film 'Black Tea'.


De lezingen zijn nog niet zo populair als de film, maar de lezing over de zeespiegelstijging was interessant en eigenlijk voor iedereen actueel. Pieter Zijlstra had het publiek in de greep met een mooie presentatie. Volgende maand, een lezing over David Bowie, donderdag 21 november.

 


Ook de creatieven komen aan hun trekken, zij zijn weer aan de beurt op 7 november voor een workshop. Graag uw inschrijving en betaling via de website (via de knop cursus) of direct via onderstaande link: inschrijven cursus/lezing/workshop.


Dan, zeer de moeite waard, de dondermiddag-concerten. We hebben genoten van Casa Nostra en Paul Verschuur en Jos van Oorschot met hun programma Veraf en Dichtbij, Voor wie al gaat, neem volgende keer een kennis mee, we zijn ervan overtuigd dat we een goed aanbod hebben. Dus van harte aanbevolen.

Scroll naar boven