Assistent- floormanager neemt afscheid

Igrid van Delft is gestopt als assistent-floormanager bij Pannehoef. Zij ruilt haar baan in voor een job die goed aansluit bij haar audio expertise. Ingrid is al vele jaren betrokken bij de Pannehoef. In de laatste periode was zij vooral het aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

En omdat we Ingrid niet zomaar wilden laten vertrekken hadden we op 30 mei een afscheidsfeastje. Veel vrijwilligers waren gekomen om Ingrid uit te zwaaien. En een toespraakje van de voorzitter Boy Neomagus mocht natuurlijk niet ontbreken.

We gaan Ingrid natuurlijk allemaal missen. Maar gelukkig is er ook een klein beetje goed nieuws. Want Ingrid blijft wel de films draaien op donderdagmiddag. En daar zijn we heel blij mee!

Assistent- floormanager neemt afscheid Meer lezen »

Lazy Latin Sunday terug naar de Pannehoef

Het populaire salsa matinee georganiseerd door Pannehoef verhuist terug naar de locatie in winkelcentrum Arendshof.
Afgelopen maanden werd de dansmiddag tijdelijk in de Theater de Bussel gehouden omdat de locatie in het winkelcentrum in de winter
te koud was voor de dansers. “Nu het voorjaar zijn intrede doet en de temperatuur stijgt, verwelkomen we iedereen graag weer terug in de Arendshof”, aldus Bas Burger van Pannehoef.

Eén keer in de maand waan je jezelf een beetje in Zuid-Amerika. De onweerstaanbare ritmes van onder andere de salsa galmen dan door het winkelcentrum Arendshof. Lazy Latin Sunday wordt altijd druk bezocht. Vaste DJ Marian draait Salsa, Bachatas, Merengue en Kizomba nummers. En zoals dat gaat bij dit publiek, de voetjes gaan meteen van de vloer. Iedereen gaat er meteen vol voor. “Gelukkig konden de salsamiddagen de afgelopen maanden gewoon doorgaan! We danken hier graag de Bussel hartelijk voor, maar nu het weer beter wordt kunnen we weer terug naar onze eigen locatie.”

Drukbezocht
Omdat de middag zo drukbezocht is, zijn de zalen van de Pannehoef op dit moment te klein. En dus wordt uitgeweken naar de gangen van het winkelcentrum voor de Pannehoef. In tegenstelling tot een eerder advertentie in deze krant is de eerstvolgende Lazy Latin Sunday op 21 april vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur. Iedereen is welkom. Je kunt gewoon langskomen en meedansen en
anders luisteren naar de muziek!

Lazy Latin Sunday terug naar de Pannehoef Meer lezen »

Loop voortaan gewoon binnen! Je hoeft niet meer te reserveren voor onze concertjes, films en lezingen 

Goed nieuws! Je hoeft je niet meer in te schrijven voor activiteiten. Je kan voortaan gewoon komen! We leggen graag even uit waarom we dit beleid nu veranderen.

Tot nu vroegen we iedereen vaak reserveren door een mail te sturen, zodat we bij concertjes, de film of een lezing precies wisten hoeveel mensen er kwamen.  Op die manier weten we bijvoorbeeld hoeveel stoelen we moeten klaarzetten en of er extra vrijwilligers nodig zijn.. Toch merkten we dat dit inschrijven voor sommigen een drempel was om te komen.

Tekst gaat verder onder foto.

Pubquiz op de Locatie Wilhelminalaan

We hebben gastvrijheid natuurlijk hoog in het vaandel staan en we willen het voor onze bezoekers zo makkelijk mogelijk maken om onze activiteiten te bezoeken. Daarom hebben we besloten om, als proef, de noodzaak om in te schrijven los te laten. Tenzij dit op de website uitdrukkelijk vermeld wordt.

Denk daarbij aan Samen Lunchen en workshops met een beperkt aantal plaatsen. En natuurlijk de cursussen en workshops die we aanbieden via de website. Deze kun je op de website boeken en daar ook meteen betalen. Maar concertjes, de film en lezingen, daar kun je voortaan gewoon binnenlopen!

En als er voor een activiteit entree wordt gevraagd, kun je dat gewoon aan de bar afrekenen.

Loop voortaan gewoon binnen! Je hoeft niet meer te reserveren voor onze concertjes, films en lezingen  Meer lezen »

Extra cursussen: creatief schrijven en haal meer uit je mobiel

Het cursus seizoen van 2024 is al weer gestart. We zijn blij te zien dat zoveel mensen de Pannehoef weten te vinden voor cursussen en alle andere activiteiten die er worden georganiseerd.

Een aantal cursussen zat zo snel vol dat we hebben gekeken of we er nog meer konden organiseren. En dat is gelukt!

Haal meer uit je mobiel
Wil je beter leren werken met je mobiele telefoon? Doe mee aan de cursus ‘Haal meer uit je mobiele telefoon’. Aan bod komt: Hoe installeer ik apps? Hoe maak en bewerk ik foto’s? Wat kun je met WhatsApp? Hoe zoek ik op internet? En hoe doe ik het veilig? Er is ook ruimte voor uw eigen vragen. In een groepje van maximaal 8 personen, op een rustig tempo. 

Omdat er zoveel belangstelling is voor deze cursus en ook omdat hij onder de deelnemers zo goed wordt ontvangen, bieden we deze extra cursus aan. Dus zat de vorige cursus vol toen je wilde inschrijven? Pak dan nu je kans en schrijf je alsnog in

Creatief schrijven

Hou je ervan om tekst op papier te zetten? Speel je graag met taal en vind je het leuk om je teksten te delen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Je creativiteit en je verbeelding wordt wakker gemaakt met schrijfoefeningen. We schrijven gedichten, verhalen en houden de pen in beweging.

Je gaat aan de slag met leuke speelse schrijftechnieken. Je eigen leven is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Vaak zul je verrast zijn over wat er op papier verschijnt. We schrijven over herinneringen, relaties, grappige gebeurtenissen en over wat ons raakt en heeft geraakt in het leven. Beginners en gevorderden kunnen meedoen. Schrijf je hier in!Extra cursussen: creatief schrijven en haal meer uit je mobiel Meer lezen »

Onze schrijvers in het zonnetje

De warme lentezon voelen op je gezicht. Het kan de creativiteit te goede komen. En daar hebben onze schrijvers van de cursus creatief schrijven deze week dankbaar gebruik van gemaakt!

Je eigen leven is een onuitputtelijke bron van inspiratie . En om te schrijven moet je daaruit durven delen. En dat gebeurt bij deze cursus dan ook veelvuldig. De openheid van iedereen is bijzonder. En dat maakt de cursus zo speciaal. Dank alle schrijvers voor jullie openheid en mooie bijdragen.

Er wordt geschreven over herinneringen, relaties, grappige gebeurtenissen en over wat ons raakt en heeft geraakt in het leven. Deze week startten we binnen en gingen we daarna dus lekker naar buiten!

Wil je nu ook eens een keer iets nieuws leren en tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen? We hebben regelmatig leuke cursussen en activiteiten. Bekijk ze hier.

Onze schrijvers in het zonnetje Meer lezen »

We willen weten jij er van vindt!

Al een paar seizoenen loopt ons programma ‘Samenscholen’. We bieden een breed scala van cursussen aan. Dat gaat van gezamenlijk bewegen tot het leren van een nieuwe taal. En belangrijke bijkomstigheid, je leert nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses. En nu willen toch wel eens weten wat jullie, onze bezoekers, vinden van ons aanbod. En daarom houden we een enquête.

We vragen van iedereen die meedoet aan ‘Samenscholen’ vijf minuten de tijd om een vragenformulier in te vullen. We willen zaken weten als hoe gastvrij is de Pannehoef of wat mist er nog aan het aanbod. We horen natuurlijk graag als het goed gaat, maar willen ook weten waar het beter kan.

Doe mee
Doe je niet mee met het cursusaanbod en wil je toch laten weten wat je vindt. Dan kan! Vraag dan bij de bar een enquête formulier en vul het in of mail je suggesties naar: programmacoordinator@pannehoef.com

We willen weten jij er van vindt! Meer lezen »

Scroll naar boven