Extra cursussen: creatief schrijven en haal meer uit je mobiel

Het cursus seizoen van 2024 is al weer gestart. We zijn blij te zien dat zoveel mensen de Pannehoef weten te vinden voor cursussen en alle andere activiteiten die er worden georganiseerd.

Een aantal cursussen zat zo snel vol dat we hebben gekeken of we er nog meer konden organiseren. En dat is gelukt!

Haal meer uit je mobiel
Wil je beter leren werken met je mobiele telefoon? Doe mee aan de cursus ‘Haal meer uit je mobiele telefoon’. Aan bod komt: Hoe installeer ik apps? Hoe maak en bewerk ik foto’s? Wat kun je met WhatsApp? Hoe zoek ik op internet? En hoe doe ik het veilig? Er is ook ruimte voor uw eigen vragen. In een groepje van maximaal 8 personen, op een rustig tempo. 

Omdat er zoveel belangstelling is voor deze cursus en ook omdat hij onder de deelnemers zo goed wordt ontvangen, bieden we deze extra cursus aan. Dus zat de vorige cursus vol toen je wilde inschrijven? Pak dan nu je kans en schrijf je alsnog in

Creatief schrijven

Hou je ervan om tekst op papier te zetten? Speel je graag met taal en vind je het leuk om je teksten te delen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Je creativiteit en je verbeelding wordt wakker gemaakt met schrijfoefeningen. We schrijven gedichten, verhalen en houden de pen in beweging.

Je gaat aan de slag met leuke speelse schrijftechnieken. Je eigen leven is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Vaak zul je verrast zijn over wat er op papier verschijnt. We schrijven over herinneringen, relaties, grappige gebeurtenissen en over wat ons raakt en heeft geraakt in het leven. Beginners en gevorderden kunnen meedoen. Schrijf je hier in!Scroll naar boven