Loop voortaan gewoon binnen! Je hoeft niet meer te reserveren voor onze concertjes, films en lezingen 

Goed nieuws! Je hoeft je niet meer in te schrijven voor activiteiten. Je kan voortaan gewoon komen! We leggen graag even uit waarom we dit beleid nu veranderen.

Tot nu vroegen we iedereen vaak reserveren door een mail te sturen, zodat we bij concertjes, de film of een lezing precies wisten hoeveel mensen er kwamen.  Op die manier weten we bijvoorbeeld hoeveel stoelen we moeten klaarzetten en of er extra vrijwilligers nodig zijn.. Toch merkten we dat dit inschrijven voor sommigen een drempel was om te komen.

Tekst gaat verder onder foto.

Pubquiz op de Locatie Wilhelminalaan

We hebben gastvrijheid natuurlijk hoog in het vaandel staan en we willen het voor onze bezoekers zo makkelijk mogelijk maken om onze activiteiten te bezoeken. Daarom hebben we besloten om, als proef, de noodzaak om in te schrijven los te laten. Tenzij dit op de website uitdrukkelijk vermeld wordt.

Denk daarbij aan Samen Lunchen en workshops met een beperkt aantal plaatsen. En natuurlijk de cursussen en workshops die we aanbieden via de website. Deze kun je op de website boeken en daar ook meteen betalen. Maar concertjes, de film en lezingen, daar kun je voortaan gewoon binnenlopen!

En als er voor een activiteit entree wordt gevraagd, kun je dat gewoon aan de bar afrekenen.

Scroll naar boven