[sg_popup id=668]
 

Unieke en eenmalige Masterchefs Culinaire pop-up

 

Donderdag 25 oktober koken vier topkoks hun beste gerecht live in de cooking show. Wie koken er voor u: Ben Ungermann (finalist Masterchefs Australie 2017), Bram Helleman (Zout & Citroen), Pascal Ariëns (By Pascal) en Patrick van Haaren van Salud foodgroup.

 

Kom genieten van deze unieke culinaire ervaring. Proef de gerechten van verschillende topkoks op één avond en zie hoe ze die bereiden. Een 5-gangen menu met dranken kost € 125,00 per persoon. Reserveren kan per tafel voor 10 personen of per persoon en kan hier. Het menu is binnenkort bekend.

U kunt de kaartjes ook bestellen door het bedrag, zijnde het aantal kaartjes x € 125, over te maken naar bankrekening nr. NL16RABO0159188601 t.n.v. de St. Huis voor Amateurs te Oosterhout onder vermelding van uw telefoonnummer of e-mail adres.

De opbrengst van de Culinaire pop-up komt ten goede aan de inrichting van de centrale ontmoetingsruimte van het cultureel centrum to-be, zodat men elkaar kan ontmoeten en er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. We bouwen de grote zaal van Productiehuis de Pannehoef om tot een stijlvol restaurant. De gebruikers van de Pannehoef verzorgen een korte culturele noot voor en na het diner.

Avondprogramma:
vanaf 19.00 uur inloop en ontvangst
20.00 uur aanvang diner
23.00 uur einde diner
24.00 uur sluiting zaal

Waar?
Productiehuis de Pannehoef
Wilhelminalaan 57-59 Oosterhout

Wie organiseert?
Organisatie:
Bas Burger (penningmeester productiehuis de Pannehoef), voorzitter
Dré de Jong (Chef’s Proeflokaal), operationeel regisseur
Cees Vermeulen (Vermeulen Partyservice), organisator catering

De Stichting huis voor Amateurs, beheerder van productiehuis de Pannehoef, organiseert in samenwerking met de Stichting bevordering podiumkunsten Oosterhout deze fondswervingsactie.

Scroll naar boven