Bericht van de aantredende voorzitter

Om met het slot van mijn voorganger te beginnen, ik hoop zeker dat ik er net zoveel plezier aan ga beleven. En het jaar dat ik inmiddels bij de Pannehoef betrokken ben, geven daar alle aanleiding toe. Ik neem de voorzittershamer dan ook graag over.

In zekere zin begin ik een beetje hetzelfde. Een oud, vrijwel leeg gebouw maar met een groot verschil. We hebben als PH2 De Pannenhoef al heel wat laten zien, er is een prachtige groep mensen aan het werk die erg betrokken is bij de Pannehoef en we staan op het punt om te beginnen met de verbouwing die een vernieuwde Pannehoef gaan opleveren. Een aantredend voorzitter kan zich geen mooiere start wensen. Alle mogelijkheden om van de Pannehoef een bruisend cultureel centrum te maken waar jong en oud zich thuis voelt. Een centrum waar veel verschillende podiumkunsten worden beoefend en waar ruimte is voor experiment. Een ontmoetingsplek waar mensen plezier hebben.

Ik wil Frank Lambregts bedanken voor al zijn werk. Die gonzende bijenkorf gaat er komen!

hartelijke groet,
Janny van der Wal

Scroll naar boven