Open Huis: demonstratieles Tai Chi Zaterdag 29 januari vanaf 15.00 -17.00

20220116_142519

We hebben niet stil in een hoekje gezeten, maar we hebben niet veel van ons laten horen. Met een dichte boel was daar ook weinig reden toe.

Maar nu we ( gedeeltelijk)  open mogen, begint het bloed weer te stromen.

7 februari starten we weer met de activiteiten van SamenScholen. U kunt het hele programma vinden in onze nieuwe brochure en op de website.

Open Huis:  demonstratieles  Tai Chi

Zaterdag 29 januari vanaf 15.00 -17.00 houden we open huis. Er is koffie, thee en live muziek. De programmabrochure ligt voor u klaar en uw vragen kunnen we gelijk beantwoorden. Als u moeite heeft met inschrijven via Internet, kunt u dat gelijk die middag doen. Pin aanwezig.

Een van onze nieuwe activiteiten Tai Chi. Deze middag kunt u een demonstratieles meemaken.

Tai Chi bestaat uit series eenvoudige bewegingen met een ontspannende werking op lichaam en geest die tot op hoge leeftijd makkelijk uit te voeren zijn. Misschien leuk om eens iets nieuws te proberen.

Avondprogramma

We zijn ook van plan om ’s avonds weer optredens te programmeren. Op dit moment ontbreekt het ons helaas aan mens kracht om het te organiseren.

Meedoen

Daarom in dit bericht een oproep. Hebt u tijd over en wilt u daar iets nuttigs mee doen?

Kom dan ons team versterken. We hebben veel verschillende dingen te doen.

In een kennismakingsgesprek leggen we graag uit wat de mogelijkheden zijn. Heeft u belangstelling, stuur dan een mailtje naar info@pannehoef.com Dan nemen wij contact op.

Wij zijn o.a. op zoek naar iemand met ervaring in PR en communicatie. Maar ook naar gastheren of gastvrouwen. We zien uw reactie graag tegemoet.

 

We hopen u weer te ontmoeten op 29 januari.

Scroll naar boven