WEST SIDE STORY ZOEKT VERHALEN

WEST SIDE STORY ZOEKT VERHALEN

Verhalen van Oud West vormen de basis van het project West Side Story, dat 24 juni zal plaatsvinden in de wijk, in en rondom de Pannehoef. Voor de tweede editie, die mede wordt georganiseerd door een enthousiaste groep buurtbewoners, zijn we op zoek naar verhalen.

Bij verhalen kun je van alles bedenken. Verhalen van vervlogen tijden, spannende geruchten of waargebeurde feiten. Opmerkelijke gebeurtenissen of lachwekkende situaties. Misschien woonde er ooit een beroemdheid in je straat of heb je zelf een prachtig verhaal over je eigen leven in relatie tot Oud West en wil je dat graag delen. Ook al lijkt juni nog ver weg, we zijn al druk bezig met de voorbereidingen en contacten. Het word een route door de wijk onder begeleiding van een gids. Je komt hierbij langs bijzondere plekken, mooie mensen en prachtige verhalen. Talenten van de wijk staan deze dag centraal. Dus mocht je mee willen doen, iets te vertellen hebben of nieuwsgierig zijn, schrijf dan 24 juni vast in de agenda om het wijkproject van deze Koninklijke wijk te komen bewonderen!

Heb je een mooi verhaal om te delen? Stuur dan een mail naar programma@phkwadraat.com en help ons de West Side Story compleet te maken!

Scroll naar boven