De Pannehoef heeft een goed jaar achter de rug

Samen met alle vrijwilligers heeft de Pannehoef in 2019 hard gewerkt om weer helemaal op de kaart te komen. En… dat is gelukt!
 
De Pannehoef heeft een fantastische gedaantewisseling ondergaan. Met hulp van het Oosterhoutse ontwerpbureau Fairmind zijn een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontwikkeld  en is  de website helemaal vernieuwd. De naam werd veranderd in waar wij voor staan, “Pannehoef, podium voor passie”. De social media worden intensief gebruikt voor de promotie evenals de lokale nieuwsbronnen en VVV-agenda. 
 
Ook is in dit jaar met de zo noodzakelijke renovatie gestart. Elektrische installaties zijn gedeeltelijk aangepakt, Er is een start gemaakt met het vernieuwen van het toiletten en samen met design bureau Peer en Jacobs is gewerkt aan een eigentijdse, frisse uitstraling van de hal, de serre en de grote zaal inclusief de bar.  Het ziet er werkelijk fantastisch uit. De nieuwe look is al te zien op de banner aan de voorzijde van het gebouw. Daar hoort natuurlijk ook de nieuw aangelegde voortuin bij, gesponsord door de gemeente Oosterhout en De Enk Groen & Golf. Het onderhoud van de tuin is geadopteerd door praktijkschool De Zwaaikom. 
 
En dan het programma.  Dat is uitgebreider dan ooit tevoren. Uiteenlopende activiteiten van het gezinscarnaval, Kerst Sing Along, deelname aan de Zomerkaravaan en een musical workshop tot en met een concert met  de Eagles Tribute Band. Een keer in de maand kan je op dinsdag in de Pannehoef komen eten en is er line dance en salsa. Die laatste twee activiteiten zijn gratis te bezoeken. Het doel is om deelname aan onze activiteiten zo laagdrempelig mogelijk te houden.
 
Onze doelstelling om (een aantal van) de uit ons gebouw vertrokken culturele gebruikers weer terug te halen naar de Pannehoef is gelukt! Ook was er in 2019 een toename van vaste nieuwe gebruikers. 
 
Door het uitgebreide programma en de toename van de gebruikers is ook het aantal vrijwilligers dat bij de Pannehoef is betrokken uitgebreid.
 
Kortom: er is hard aan de weg getimmerd om van de Pannehoef weer een springlevend kunstpodium te maken. En daar zijn we trots op. Reden te meer om eens binnen te lopen en/of mee te doen aan de vele activiteiten die we organiseren (zodra dat weer mogelijk is). We verwelkomen u graag!
 
Voor meer informatie kunt u ons Jaarverslag 2019 raadplegen. Dit is te vinden op deze website.
 

Scroll naar boven