POSTZAKKENPECH

De nieuwe postbode van Sinterklaas is apetrots dat zij mag werken voor de Sint.
Ze is vast van plan om haar stinkende best te doen en ze hoopt dat de kinderen haar daar bij kunnen helpen want zij heeft een groot geheim. Als zij op het punt staat dit aan de kinderen te vertellen, verschijnen er verschillende roetveeg- en regenboogpieten op het toneel. Ze mochten niet mee op de boot omdat het te vol zou zijn en er niet voldoende afstand gehouden kon worden. Maar ze zijn stiekem in de postzakken geklommen en zo toch naar Nederland gereisd. Eenmaal aangekomen moeten ze het logeeradres van Sinterklaas weten te vinden en wie kan hen daarbij beter helpen dan de Postbode van Sinterklaas. Maar is dat wel zo? Of kunnen de kinderen misschien een handje helpen?

Juist in deze tijd willen we bij de kinderen een lach op het gezicht toveren en presenteert PannehoefProducties in samenwerking met Musicalvereniging Con Brio een vrolijke Sinterklaasmusical. Deze unieke zelfgeschreven voorstelling door Con Brio is gemaakt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Het is een interactieve voorstelling vol spel, zang en dans.

Speeldata: Woensdag 25 november 15.00 uur
Zaterdag 28 november 13.00 en 15.00 uur
Woensdag 2 december 15.00 uur

De voorstelling duurt 5 kwartier ( inclusief meet en greet met Sinterklaas)

Locatie: Pannehoef Wilhelminalaan 57-59 4905 AT Oosterhout

Toegang € 5,- ( inclusief ranja en klein cadeautje)
Mocht de voorstelling door nieuwe richtlijnen van de regering niet door kunnen gaan dan ontvangt u het geld terug.

Let op: De voorstelling is enkel toegankelijk voor kinderen (dit i.v.m. de huidige maximale groepsgrootte van 30 personen). Natuurlijk is een oudere broer of zus ook welkom (t/m/12 jaar) om broertje of zusje te vergezellen (wel reserveren).
Ouders/ verzorgers/ opa’s en oma’s kunnen in een andere ruimte binnen de Pannehoef in de buurt blijven, indien gewenst.

Bij binnenkomst, verzoeken wij u een mondkapje te dragen en de 1,5 m in acht te nemen.

Scroll naar boven