Toneelgroep Link speelt zijn kleine juweel “Kwijt” in Productiehuis Pannehoef

Al eerder aan elkaar getoond, maar mede door het enthousiasme van zowel spelers als try-out publiek nu ook voor iedereen te zien !!!! 

Op zondag 7 Juli om 15:00 uur kunt u dit juweel in Productiehuis Pannehoef aanschouwen. Kaarten á € 3, alleen bij de kassa.

Kwijt is de eerste kleine productie compleet gecreëerd vanuit de leden van toneelgroep Link. Het verhaal is gebaseerd op een ervaring vanuit een van de spelers. Het script is zelf geschreven in grote lijnen.

Een ander lid van de groep wilde eens iets met regie proberen. Zo kwam een kleine groep samen die in de laatste maanden hebben geïmproviseerd geëxperimenteerd en zo voorts…

In “Kwijt” volgen we een echtpaar waarin “zij” een fysieke beperking heeft. Gelukkig heeft ze “hem”.. hij is haar mantelzorger… en haar man, haar liefde.. Een ideale situatie…

Maar als haar situatie verslechtert… als het echt moeilijk wordt… waar ligt dan de grens tussen zorg en liefde? Waar is de balans?  Is het vol te houden, of moet er gekozen worden tussen zorg en liefde?

Scroll naar boven